1 / 3
 • café Pelt

  Voor café Pelt in Heerlen onderhoudt Quarks wekelijks de website. Verder doet Quarks de vormgeving en druk van de tweewekelijkse Pelt Gezet, een 8 pagina A4 infokrant die je in het café en op het terras vindt op alle tafels. De Pelt Gezet biedt nieuws, activiteiten, de menu- en hapjeskaart en uitvoeringe drankenkaarten. Daarnaast verzorgt Quarks hier ook de social media marketing (Facebook en Twitter), alsook een interne foto-informatie op het eigen beeldscherm in het café.

 • Harrie Sevriens

  Voor wijlen tekstschrijver, dichter, aforist èn eerste stadsdichter van Heerlen Harrie Sevriens maakte Quarks de website, waarop informatie over zijn grote oevre te vinden is. Maar ook filmopnamen, liedjes, exposities en persberichten.

 • Gezondheidscentrum Heerlen Zuid

  Alles informatie over dit Gezondheidscentrum in Heerlen-Zuid, waar niet alleen huisartsen zitten, maar ook diëtisten, ergotherapeut, apotheek en verloskundigen praktijk. Van het het zes artsen tellende huisartsenteam vind je er hun spreekuren en de diensten die ze vanuit de praktijk bieden aan de bewoners in Heerlen-Zuid.

 • Restaurant Schrieversheide

  Voor het (pannenkoeken)restaurant op de Brunssummerheide bouwde Quarks de website met informatie over alle mogelijkheden, arrangementen, het menu en meer.

 • Tijdloze Momenten

  Met veel plezier bouwde Quarks de fotowebsite van natuurfotograaf Wim van Passel uit Vught. Samen met zijn vrouw reist hij de wereld rond om de ongekende schoonheid van de laatste stukjes ongerepte oernatuur tijdig voor de kinderen van onze kinderen vast te leggen voordat klimaatveranderingen blijvend van invloed zijn.

 • LML bouwservice & kunststof kozijnen

  Bouwservice, service en onderhoud, kunststof kozijnen; dat is de core-business van LML uit Brunssum. Kwaliteit en goede service.

 • De Block Natuursteen

  De Block Natuursteen uit Landgraaf levert en plaatst alle natuursteen en natuursteen producten voor interieur en exterieur, maar is ook uw adres voor exclusieve grafmonumenten en urnen. De website werd gemaakt door Quarks.

 • eXplorion - science educatie en -communicatie

  In 1986 werd de publiekssterrenwacht op de Brunssummerheide geopend, die zich in de loop der jaren ontwikkelde tot science center eXplorion. Ruim 15.000 bezoekers per jaar - voornamelijk kinderen vanaf 4 jaar tot en met de middelbare schoolleeftijd bezochten dit centrum voor informatie en educatie betreffende astronomie, ruimtevaart, wiskundige kunst en meer aspecten uit wetenschap en technologie. In 2012 stopte eXplorion met haar activiteiten, die nu door de vrijwilligersorganisatie van Sterrenwacht Limburg op sterrenkundig gebied worden voortgezet. De andere activiteiten werden ondergebracht bij Continium in Kerkrade.

 • Tussen Top en Teen

  In de praktijk van Tussen Top en Teen worden alle uiteenlopende klachten integraal onderzocht en behandeld. U kunt in de praktijk terecht voor de behandeling van onder andere sportblessures, rugpijn, hoofdpijnen, vermoeidheid, burn-out, concentratieproblemen, angsten, overgangsklachten, hormonale problemen, vruchtbaarheidsproblemen, klachten na een bevalling, chronische aandoeningen, leer-, gedrags-, en ontwikkelingsproblemen.

 • Haarstudio Guillaume

  Als je naar een kwaliteitskapsalon zoekt, dan kijk maar op deze website en bezoek Guillaume op Heerlerheide!

 • Ingridietist

  Bij diëtistenpraktijk Ingrid Hoefnagels werkt men volgens een holistische aanpak, d.w.z. dat ze een voedingsadvies en dieetadvies aanbieden, waarin reguliere inzichten (gezonde basis) en visies vanuit de orthomoleculaire benadering naar individuele behoefte gecombineerd worden.

 • Autobanden Marciano

  De specialist in nieuwe en gebruikte autobanden, maar ook velgen (nieuw of gebruikt), uitlijnen en balanceren. Ook je adres om zomer- en winterbanden te laten omleggen!

 • Garderezjiment d'r Kuëb va Heële

  Het Garderezjiment is een club enthousiastelingen die zich met re-enactment bezig houden. In de kostuums uit de tijd van Napoleon, in de kleuren van Heerlen, kom je ze tegen bij historische evenementen, bijzondere gebeurtenissen in Heerlen, maar ook bij het jaarlijkse Euregionale Gardetreffen.

 • Nova-Ratio

  Nova-ratio is gespecialiseerd in het terugdringen van verzuim en beheerkosten, omervoor te zorgen dat werkgevers, beleggers, investeerders en bestuurders hun verdienmodel optimaal kunnen benutten. Zij maken daarbij gebruik van een data gedreven informatiesysteem SoViOn, Sociaal Vitaal Ondernemen.

 • Nieuw Einde

  Oud-prins Robin Falize had een droom.... een eigen carnavalslied voor 'zijn' CV De Jonge Böck. Emil Szarkowicz pakte in september 2016 op een gezellige avond in café Pelt pen en papier en schreef zo even dit geweldige nummer. Niet zomaar een carnavalschlager, maar een lied dat het gevoel van trots vertolkt van inwoners van de Heerlense wijk Nieuw Einde. En de liefde voor carnaval natuurlijk. Quarks maakte er een website bij.

 • café De Klinker

  Café De Klinker is in Heerlen en omstreken algemeen bekend als hèt muziekcafé met vele muziekstijlen, maar toch vooral rock, pop, alternative, underground èn diverse dance stijlen. Het is de plek waar je verrassende bandjes ziet optreden, kunt dansen op de muziek van bijzondere dj's; kortom een (kleinschalig) podium voor moderne muziek!

 • Boukje Veltman

  Op deze website laat Boukje Veltman uit Apeldoorn haar collectie olieverfschilderijen zien.

Schaapskooiweg 93
6414 EL Heerlen
+31 653591065
mailQ
K.v.K. 14052811